Appelsinbåt og Klima

No har eg gomla i men ein appelsin, mens eg har gjort samfunnsfaglekse. Arg, kvifor må me ha om geografi akkurat no? Eg bryr meg vel ikkje om høgtrykk, lågtrykk, at sola skin loddrett på ekvator, at jorda har en skrå vinkel, at det er større skilnader på ver i Moskva enn i London, eller når Tromsø har mørketid og midnattsol, og sånn kunne eg sittet til longt på natt. Men da skal eg ikkje, for de tar poenget. Historie er meir interessant. Mykje meir. 

Skal skjerpe meg i litteraturbloggingen, å skrive om "Blekkdød" av Cornelia Funke, so stay tuned!

E M M Δ

3 kommentarer

Fargeartisten

19.03.2012 kl.14:56

haha. uffda. Jeg har engelsk nå jeg ((:

19.03.2012 kl.20:28

snakk om å være negativ på bloggen,ikke rart du har lite lesere..folk liker positive bloggere ikke noen som klager hele tida...er bare et tips ikke ta det feil..

E M M

20.03.2012 kl.19:00

Anonym: Skjønner at du vil komme med tilbakemelding, men det er min blogg - og eg skriver om det eg vil. Nokon bloggar kanskje bare for å få masse lesarar, men eg bloggar bare for dei som vil lese bloggen min. Liker du ikkje det eg bloggar om, så ikkje les den då vel! Det handlar ikkje om å tilpasse bloggingen sin for å få flest mulig leserene for min del :) Og eg er eit menneske, eg er både negativ og positiv til tider.

Skriv en ny kommentar

E M M

E M M

14, Bømlo

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move "

Bloggeren


    Her kan du skrive om deg selv, alderen din og hvor du bor, eventuelt mer.

Kategorier

Arkiv


hits